Jump to content
Sign in to follow this  
NiCuLuT

[CS] Regulament Admini

Recommended Posts

Regulament Admini

 

1. Puteti schimba harta in ultimele 5 minute de joc al hartii actuale si votand 3 harti. Nu mai multe, nu mai putine si verificati cu comanda /harti daca nu au mai fost puse. Cine incalca aceasta regula primeste x1 avertisment, iar la x3 avertisment downgrade.

2. Trebuie sa fiti activi zilnic pe forum altfel va puteti trezii cu Remove.
3. Nu abuzati de functie si nu va credeti zei peste ceilalati jucatori / admini. Ve-ti fi sanctionati drastic in functie de fapta comisa.
4. Sunteti obligati sa dati kick playerilor afk / spec daca serverul este full. Incalcarea acestei reguli duce la x1 avertisment.
5. Nu cereti Up+ la functie daca nu indepliniti cerintele cerute sau nu a trecut inca perioada necesara de la ultimul upgrade.Daca insistati prea mult puteti sa ajungeti fara functie.
6. Nu aveti voie sa executati comenzi intre voi. Daca aveti vreo problema faceti reclamatie la sectiunea respectiva nu va face-ti voi singuri dreptate deoarece primiti SUSPEND / REMOVE, dupa caz.
7.Doar OWNERII / FONDATORII au voie sa dea unban la un player si unban-urile se dau doar prin CERERE DE UNBAN ! Cine va fi prins ca scoate un ban VA PRIMI REMOVE !
8. Adminii sunt obligati sa joace cu accesele! Acestea NU se "imprumuta", parolele sunt confidentiale. Nerespectarea acestor prevederi vor fi sanctionate cu REMOVE !
9. Cand dati BAN sa aveti dovezi clare deoarece in caz ca o sa primiti reclamatie si nu ave-ti dovada voi ve-ti fi sanctionati drastic.
10. Daca un player da retry dupa gag , playerul va primi ban 120 minute !
11. Nu sanctionati playerii care folosesc microfon in timpu jocului numai daca vorbesc bazaconii sa fie bacati si ei in seama. Ii sanctionati cu mute 5 minute / kick.
12. Certurile pe server intre admini sunt INTERZISE. Daca aveti probleme faceti o reclamatie pe forum si o sa le rezolvam impreuna.
13. Nu aveti voie sa raspundeti la cererile de Upgrade postate de alti admini / helper. Cine incalca aceasta regula primeste de la advertisment x1 pana la suspend o zi.
14. La reclamatii admini nu au voie sa raspunda decat reclamantul, reclamatul si fondatorii. Cine incalca regula primeste de la advertisment x1 pana la suspend o zi.
15. Daca ai dat un ban gresit, poti sa il scoti fara sa trebuiasca sa mai anunti Fondatorii.
16. Este strict interzis sa jignesti si / sau sa injuri orice admin sau orice jucator indiferent de chat-ul folosit. Indiferent ca ai zis "plm", "prost", "fgm", etc..sa te astepti sa fii sanctionat. Sanctiune: de la suspend admin o zi pana la remove permanent fara vre-o sansa de a mai face parte din staff.
17. Nu dati pika fara dovezi foarte concrete. Aceasta este o comanda ce trebuie folosita cu cap, nu doar pentru motive gen: m-a disperat ala, m-a enervat, etc..Daca ai dat pika si primesti reclamatie, iar tu nu ai dovezi concrete, o sa ramai fara admin.

18.Nimeni nu are voie sa aibe 2 conturi in joc, plus nimeni nu are voie sa ii lase contul altcuiva sau sa joace 2 pe cont, cine va fi prins ca face asa ceva, va primi cont blocat fara discutii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×