Jump to content
Sign in to follow this  
demo

Regulament forum

Recommended Posts

Regulament general

 

1 Regulile acestui forum se pot schimba pe parcurs fara un anunt general. Recomandam membrilor sa verifice periodic Regulamentul pentru a cunoaste eventualele modificari aduse.

2 Pentru a citi mesajele postate de catre utilizatorii forumului nu necesita inregistrare.
Echipa GMZone respecta toti membrii sai, de aceea, noi nu vom impartasi informatiile tale personale nimanui.


Foloseste-ti bunul simt si cei 7 ani de acasa si vei fi apreciat pentru asta. Nimeni nu apreciaza un om prost educat.
 

4 Fiecare membru poate folosi un singur cont pe forum. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la banarea permanenta a conturilor noi inregistrate. In cazul in care sunt mai multe persoane inregistrate, si folosesc acelasi PC va rugam sa ne anuntati, pentru a evita banarea conturilor.


5 Este strict interzisa folosirea de obscenitati in mesaje, in username, sau oriunde altundeva pe forum. In caz contrar iti vom acorda 7 zile sa te linistesti (suspendarea contului).


6 Este interzisa folosirea unui nickname asemanator cu unul deja existent (se poate crea confuzie), precum si folosirea drept nickname s a unei pagini personale web. Userul respective va primi prima data un avertisment de 24 de ore, daca acesta nu ia in considerare, contul va fi banat permanent.


7 Schimbarea display name-ului este posibila o data la 60 de zile. Va rugam nu contactatii staff-ul pentru modificari! Mesajele vor fi ignorate


8 Cedarea contului unui membru nou inregistrat duce la banarea contului care a fost cedat.
Banarea contului la cerere se face prin postarea in topicul urmator.
 

9 Inainte de a incepe o discutie noua, verifica daca nu exista deja o discutie pe acea tema printr-o simpla cautare.
Titlul si descrierea mesajului trebuie sa fie EXPLICITE si nu la modul general.


10 Topicurile cu titluri incorecte vor fi inchise de catre moderatori, fara a primi raspuns la intrebare/problema.
Mesajele trebuie sa cuprinda cat mai multe informatii. Daca doresti un raspuns prompt asigura-te ca oferi cat mai multe informatii.


11 Daca iti spui parerea intr-o discutie deja existenta, asigura-te ca mesajul tau este la subiect. Mesajele 'OFF-TOPIC' vor fi sanctionate cu 1 punct warn.


12 Nu se accepta postarea mesajelor colorate, bold italic, underline integral
Nu se admite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere.
Orice acuzatie adusa unui membru trebuie sa fie insotita de o dovada, in caz contrar acuzatorul primeste suspend 10 zile.


13 Nu se accepta posturi alcatuite exclusiv din astfel de smiley-uri, scrierea exclusiv cu majuscule sau folosirea excesiva a culorilor, folositi culorile/bold/italic doar cand vreti sa scoateti ceva in evidenta.
Nu se accepta posture: “gj” “foarte bine” “imi place”, fiecare post trebuie sa fie argumentat.
Este interzisa postarea de informatii, fisiere etc care incalca drepturile de autor si a drepturile conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor.
In cazul in care copiati un text, introduceti si sursa.
Orice membru are dreptul de a contesta decizia unui moderator daca il afecteaza in mod direct.

  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×